Alexandru Arşinel a ”aprins” scandalul. Miron Cozma l-a făcut praf pe Bendeac: ”Băi aurolacule! Cine eşti tu, mă?

loading...

Scandal monstru între Miron Cozma, Mihai Bendeac şi Oana Zăvoranu, în direct la TV. Totul a plecat de la Alexandru Arşinel, pe care Bendeac îl numise un actor de mâna a doua.

Cel poreclit “Luceafărul huilei” a măturat pe jos cu ultimul, iar victimă i-a căzut şi Oana Zăvoranu.

Artista a avut replică veninoasă! CANCAN.RO, vă prezintă dialogul spumos care s-a ”dezlănţuit”.

loading...

”Sunt şocat că a murit Stela Popescu! Nu am vrut să mă duc la înmormântare, vreau să mă duc singur la mormântul ei, să vorbesc cu ea… Stela Popescu şi Arşinel erau divini…”, a comentat Miron Cozma.

Şi-a amintit apoi că Mihai Bendeac a avut ceva de împărţit cu Arşinel, actorul căruia Miron tocmai îi adusese elogii!

”Băi, aurolacule, la noi în popor se zice că părul deştept părăseşte capul prost!

Eu spun că Bendeac ar trebui să prezinte o emisiune care să se numească aurolac! Până şi boschetarii din Gara de Nord râd de el…”, a spus Miron Cozma.

A vrut să intervină Oana Zăvoranu, dar Miron Cozma i-a tăiat-o scurt: ”Ţi s-au terminat banii şi acum vrei să te bagi pe la televiziuni?”

Oana Zăvoranu a intervenit şi i-a răspuns lui Miron Cozma:

”Este o greşeală să băgăm un urangutan ca Miron Cozma să vorbească despre Stela Popescu! El nu poate să ducă o discuţie, că el ştie să facă rost de huilă, nu ştiu…”

”Auzi, fă, nu ţi-aş dori să te întâlneşti cu urangutanul Miron Cozma! Iar Zâna aia e o altă nesimţită care se bagă în seamă cu Stela Popescu”, a zis fostul lider al minerilor din Valea Jiului.

CANCAN.RO, l-a contactat pe Miron Cozma, care nu a regretat nicio secundă cele spuse. Mai mult, el a continuat tirul asupra celor doi.

”Bendeac este un actor care promovează boschetărismul şi aurolachismul în societatea noastră şi aşa nocivă.

Are un fel de discurs trivial. Mă mir că are emisiunea aia la Antenă, ziua, când se pot uita copiii”, a spus Cozma.

Şi-a amintit de Oana Zăvoranu şi de un episod cu mama ei, Mărioara. ”Eu am fost prieten cu Mărioara, prin fosta mea soţie…

Nu mi-a venit să cred că Oana a fost capabilă să facă asemenea lucruri, să o bage în mormânt pe mama ei… Şi-a băgat vată în nas, n-are scrupule”, a continuat Miron Cozma

”Luceafărul huilei” a amintit apoi de spectacolele pe care Stela Popescu şi Alexandru Arşinel le dădeau în Valea Jiului, chiar pe stadionul din Petroşani.

”Făceau spectacole pe Jiul… Eu aveam acolo elicopter pentru bolnavii care nu puteau fi trataţi la Petroşani şi mergeau la Timişoara, iar Stela, ţin minte, cerea microfunul ei, cerea să i-l aduc cu elicopterul…

Şi acum să vină unii şi să vorbească de monştri sacri!?”, a comentat Cozma.

Moartea Cristinei Stamate a fost o altă lovitură pentru Miron Cozma.

El a spus că, după emisiunea de la postul tv, a primit mai multe mesaje, în care i se cerea protecţia oamenilor de valoare din România.

”Am primit câteva mesaje. Întreabă oamenii, de ce actorii de o asemenea valoare nu au protecţie, să fie protejaţi că, uite, Stela a căzut în curte, a zăcut acolo nu ştiu câte ore!

Asistenţii sociali ai zonei ar trebui să le dea un om special, care să stea cu ei, la o vârstă.

La noi au doar politicienii asta, doar ei au oameni protectori”, a încheiat Miron Cozma.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *