De ce nu a fost Rodica Popescu Bitanescu la inmormantarile celor doua actrite? Era prietena buna si cu Stela Popescu si cu Cristina Stamate

loading...

Rodica Popescu Bitanescu a marturisit ca a avut o relatie speciala cu Stela Popescu. Actrita, in varsta de 79 de ani, a vorbit despre disparitia Stelei Popescu si a dezvaluit ca aceasta se temea de moarte.

„Ei ii era frica de moarte. Ea evita mereu subiectul. Dupa mine, Stela a avut mare noroc! Mai mult sa traiesti pe scena decat acasa, a avut langa ea un textier – pe Puiu care a adorat-o”, a declarat Rodica Popescu Bitanescu, dupa moareta Stelei Popescu.

Chiar daca se stie ca cele doua actrite au fost apropiate, Rodica Popescu Bitanescu nu a ajuns la inmormantare. Asa cum nu s-a dus nici miercuri la Bellu, la inmormantarea Cristinei Stamate.

loading...

De ce evita Rodica Popescu Bitanescu inmormantarile? Putina lume stie ca actrita a trait o drama. Doua dintre fiintele extrem de dragi ei: mama si fratele au suferit ingrozitor, iar actrita a fost marcata de moartea acestora.

„Mama a fost imobilizata la pat sapte ani si m-am ocupat de ea pana la sfarsit. La fel a fost si cu fratele meu, care a avut leucemie si a murit in 2003. Toate aceste lucruri m-au marcat”, a povestit actrita intr-un interviu pentru revista “Taifasuri”.

Tot in acel interviu, Rodica Popescu Bitanescu a marturisit ca nu suporta fotografiile, pentru ca amintirile ii produc multa suferinta.

Rugamintea lui Alexandru Arsinel catre romani. Cu lacrimi in ochi si durere in suflet

Rugamintea lui Alexandru Arsinel catre romani. Cu lacrimi in ochi si durere in suflet: „Sa ii aprindeti o lumanare” Alexandru Arsinel este impietrit de durere dupa ce indragita sa colega de scena, Stela Popescu s-a stins din viata.

Acesta a vorbit in emisiunea „Agentia VIP”, despre ce o macina pe Stela Popescu, facand o mare rugaminte populatiei!

„Da, avea ceva pe suflet. Nu stiu ce. Poate banuiesc. Venea, se aseza si se uita spre scena, se uita departe. Picioarele o deranjau. Spunea Cred ca nu o sa mai pot sa merg. Niciodata nu as fi putut sa o aud ca se retrage, pentru ca nu ar mai fi putut merge.

Sambata si duminica nu a avut nimic. (…) Stela a fost o minune pe pamant. Si ea trebuie sa ramana in suflet si in minte drept un reper. Sa o iubiti pe Stela si sa nu o uitati. Sa ii aprindeti o lumanare. Dumnezeu sa o odihneasca in pace”, a spus Alexandru Arsinel in emisiunea Agentia VIP.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *