De Ziua Naţională, Dragnea îi face o MEGA-SURPRIZĂ lui Iohannis. Ce se va întâmpla chiar la Arcul de Trimf în timpul paradei de 1 Decembrie. Informaţia a fost CONFIRMATĂ OFICIAL

loading...

De 1 Decembrie, pesediştii din ţară se îmbarcă în autocare pentru a veni la Bucureşti, la parada de Ziua Naţională. „Tradiţia va fi respectată”, susţine un lider PSD, precizând că social-democraţii au dorit, an de an, să participe la manifestaţii.

Primele maşini au ajuns deja în Capitală, din diferite judeţe din ţară, oamenii declarând că s-au organizat singuri. Anul acesta însă, tot în zona Arcului de Triumf, unde are loc parada, se anunţă şi un protest al celor care cred că PSD este un pericol pentru democraţie.

De la Constanţa a ajuns, vineri dimineaţă, un autocar inscripţionat cu semnul electoral PSD, în care erau aproximativ 100 de persoane.

loading...

„Am venit pentru că sunt româncă. Şi pentru că este ziua noastră. Nu vreau să-l fluier pe Iohannis pentru că este român ca mine, preşedintele ţării, şi îl respect. Pe la 4 şi jumătate am plecat din Constanţa.

Am venit pe banii mei. Mă întorc când se termină parada”, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Anica.

„Am venit de la Constanţa. Am plecat pe la 4.30-5.00. Am venit la demonstraţie, să vedem parada, nu am văzut-o pe viu prea curând şi am venit să o văd. Când se termină, venim toţi la autocar şi plecăm.

Noi, pensionarii, ne-am strâns şi am venit aici. Pe banii noştri. Noi plătim autocarul”, a mai spus, pentru MEDIAFAX, George, pensionar.

„Am venit pentru că e ziua României, e o zi importantă şi vrem să vedem parada. Nu ne-a organizat nimeni. Noi, din proprie iniţiativă, am vrut să venim şi noi la Bucureşti să vedem parada.

Iubim Armata Română, ne iubim ţara şi suntem patrioţi. E o sărbătoare mare. Nu sunt membră PSD”, a declarat, pentru MEDIAFAX, o femeie.

Am venit de la Petrila, pentru Ziua Naţională a României. Vrem să participăm şi noi la parada portului popular. Sunt membru de partid, PSD.

Ne-am mobilizat noi, mai multe persoane şi am zis că vrem să venim la Bucureşti pentru a participa la această paradă. Fiecare ne-am plătit transportul, cam undeva la 100 de lei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Lucian. Oamenii spun că se vor întoarce acasă tot cu autocarele, imediat ce se termină parada.

Surse din cadrul PSD Prahova au declarat joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că aproximativ 200 de persoane vor pleca, vineri dimineaţă, la Bucureşti, fiind vorba despre membrii, dar şi simpatizanţi ai PSD Prahova.

Plecarea este programată în jurul orei 7.30 şi se va face cu trei autocare.

Sursa citată a precizat că motivul deplasării îl constituie participarea la manifestările organizate de Ziua Naţională a României.

Din Braşov, pleacă spre Bucureşti 45 de oameni.

„În fiecare an, membri ai PSD Braşov şi-au dorit să participe la manifestaţiile care au loc la Bucureşti şi Alba Iulia, de Ziua Naţională. Şi anul acesta tradiţia este respectată.

Către Bucureşti vor pleca 45 de oameni. Sunt uşor de recunoscut: ca de fiecare dată, sunt îmbrăcaţi în costume populare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al PSD Braşov, Daniel Giurma.

În zona Arcului de Triumf este anunţată, începând cu ora 9.00, o manifestaţie anti-PSD.

Organizatorii cer însă protestatarilor ca pe toată durata paradei să nu huiduie sau să scandeze. „Armata Româna şi aliaţii săi merită salutul nostru de ONOARE”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului „Ne cerem ţara înapoi nextlevel”.

Un alt protest ”Corupţia ucide” este anunţat pentru 1 Decembrie în Piaţa Victoriei din Capitală. Organizatorii manifestaţiilor din Piaţa Victoriei au anunţat, pe pagina de Facebook „Corupţia Ucide”, că protestul va începe de la ora 18.00 şi se intitulează ”România moare”.

Organizatorii manifestaţiilor din Piaţa Victoriei au anunţat, de asemenea, că nu renunţă la proteste, chiar dacă Administraţia Străzilor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a început amenajarea trecerilor de pietoni temporare în Piaţa Victoriei, unde, între 5 şi 17 decembrie, va fi organizat ”Târgul de Crăciun” de municipalitate.

”Nu plecăm din Piaţa Victoriei! Am aflat, astăzi, de intenţia Primăriei Capitalei de a organiza, în premieră, un Târg de Crăciun în Piaţa Victoriei, în condiţiile în care există unul similar, deja, în Piaţa Constituţiei.

Interpretăm decizia Primăriei ca pe o nouă încercare de a îndepărta protestele de locul lor obişnuit şi o anunţăm pe doamna Gabriela Firea că, din punct de vedere legal, nu poate face acest lucru, potrivit Legii 60/1991, republicată.

Protestul nostru anunţat pentru data de 1 Decembrie, ora 18:00, sub titlul «România moare» va rămâne valabil, indiferent ce pretexte ar găsi Primăria sau oricare altă instituţie pentru a-l împiedica.

De asemenea, vom reveni în Piaţa Victoriei de câte ori vom considera necesar să protestăm împotriva abuzurilor şi ilegalităţilor comise de demnitari ai statutului”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a evenimentului.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *