O „zboară” pe Gabi Cristea DE TOT de la emisiune, după ce abia a născut! Planul secret de la Kanal D pentru înlocuirea Gabrielei Cristea

loading...

Gabi Cristea e acasa cu bebelusa, in concediu de maternitate, la emisiunea “Te vreau langa mine” (Kanal D) ii tine locul Bianca Dragusanu, insa cele doua nici nu viseaza ce li se pregateste din partea sefilor.

Surse bine informate din Kanal D au dezvaluit pentru Click! ceea ce ar putea sa devina bomba anului in televiziune.

Nici bine n-a nascut Gabriela Cristea (42 de ani), caci sefii se pare ca doresc sa ii prelungeasca sederea acasa si dupa concediul de maternitate.

loading...

Asta s-ar traduce cu un “la revedere, multumim pentru tot, in locul tau ramane si pe mai departe Bianca Dragusanu”. Motivul este plauzibil si este strict de buget, caci la capitolul audiente Gabi a fost campioana.

Bianca Dragusanu (35 de ani), cea care a inlocuit-o pe Gabriela din 18 septembrie, la carma emisiunii “Te vreau langa mine”, ar fi platita cu aproximativ 3.000 de euro lunar, de aproape 4 ori mai putin in comparatie cu titulara Gabi Cristea, al carei onorariu s-ar situa undeva pe 11.000 de euro.

Legea nu le permite insa angajatorilor sa nu le primeasca pe mamici inapoi, la serviciu, dupa terminarea concediului de maternitate, insa asa cum se stie, vedetele din televiziune au contracte aparte, fiind platite pe contracte de drepturi de autor.

Mai mult, in iunie 2017, de la Kanal D a fost concediat si sotul Gabrielei, Tavi Clonda, care canta cu trupa in emisiunea “Te vreau langa mine”. Tot atunci aparusera zvonuri ca si Gabi ar fi pe lista neagra. Pana una alta, audientele vorbesc de la sine si sunt favorabile brunetei.

Schimbările nu sunt întodeauna de bun augur, mai ales în televiziune, iar un exemplu clar îl avem la Kanal D. Odinioară una dintre cele mai urmărite emisiuni, ”Te vreau lângă mine” a ajuns acum spre coada audiențelor. Se pare că telespectatorii nu s-au obișnuit cu faptul că titulara Gabriela Cristea a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu.

Gabriela Cristea (43 de ani) este una dintre vedetele de televiziune extrem de apreciate de public, iar asta se poate contoriza prin audiențele emisiunilor pe care le-a prezentat de-alungul anilor.

Emisiunea ”Noră pentru mama”, pe care a prezentat-o timp de cinci ani la Kanal D, și ”Draga mea prietenă” sunt două producții în care bruneta a pus suflet și dăruire, iar munca i-a fost răsplătită prin cifrele mari de audiență.

Așa s-a întâmplat și în cazul emisiunii ”Te vreau lângă mine”, însă după ce Gabriela a intrat în concediu de maternitate, audiențele au suferit modificări. Asta doar dacă le comparăm strict pe cele prezentatoare.

Bianca Drăgușanu a fost pusă în locul Gabrielei la cârma reality-show-ului de la Kanal D, iar prima ei apariție s-a consemnat în data de 18 septembrie.

Strict prin comparație cu Gabriela, cifrele nu sunt în favoarea iubitei lui Victor Slav. De exemplu, emisiunea de vineri, 10 noiembrie, difuzată în intervalul orar 13.00-15.00, a înregistrat 1,7 puncte de rating și un share de 13,2, asta la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

O ediție prezentată de Gabriela Cristea aduna și 4 puncte de rating și share de 23,3. Șefii n-au însă ce să-i reproșeze Biancăi, căci postul Kanal D e pe podium cu emisiunea „Te vreau lângă mine”, iar vineri, 10 noiembrie, canalul turcesc a fost depășit doar de PRO TV.

Conform spuselor Gabrielei, ea își va relua serviciul din ianuarie 2017. “Din păcate, meseria pe care o fac eu nu-mi permite să stau prea mult acasă. Nu vreau să rămân nici acasă, pentru că sunt o femeie activă.

Din ianuarie, probabil o să-mi iau fetița cu mine la emisiune. Cât despre bone sau părinți, nu știu ce să zic, deocamdată doar eu și Tavi”, ne-a spus Gabriela, care a devenit mamă pe 23 septembrie.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *