Adevarata cauza a mortii Cristinei Stamate! Marturii socante ale apropiatilor artistei

loading...

Cristina Stamate a murit luni (27 noiembrie), la Spitalul Floreasca, dupa cateva ore de la inmormantarea bunei ei prietene, Stela Popescu.

Actrita suferea de mai multe boli si fusese internata in spital chiar in ziua anuntului mortii Stelei Popescu.

In 2015, artista a suferit o interventie pe cord deschis, iar medicii au rezervati atunci in privinta sanselor ei de supravietuire. Desi unii cred ca afectiunile cardiace i-au adus sfarsitul, altii sustin ca actrita ar fi avut o boala incurabila.

loading...

Potrivit Wowbiz, din primavara lui 2017, artista evita sa mai iasa din casa si sa dea ochii cu apropiatii. “Cristina devenise o singuratica si nu mai isi dorea compania nimanui!

Refuza orice intalnire si nici nu mai accepta vizite! Se pare ca totul i s-ar fi tras atunci de la ultimele analize pe care ea si le-ar fi facut, iar doctorii i-ar fi zis ca avea cancer.

Nu stim cat de adevarat sau nu este totul, insa din acel moment, Stamate a noastra ar fi cazut intr-o depresie si nu si-ar mai fi dorit sa lupte pentru viata ei!

Urmarile se stiu, in cateva luni, a facut si un accident vascular cerebral, apoi, a refuzat treptat sa mai traiasca”, au spus surse din apropierea artistei.

Regretata actriţă a fost internată joi, 23 noiembrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi suferea de mai multe boli.

În aceeaşi zi, Stela Popescu a fost găsită moartă în casă de fiica vitregă, Doina Maximilian. Din nefericire, la o zi după ce a fost înmormântată Stela Popescu, a încetat din viaţă şi bune ei prietenă, Cristina Stamate.

Ea a fost îngropată pe Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *