Marcel Toader a stabilit ce nume va purta fetita lui! „Asta mi-am dorit mereu”! Ce surpriza! Nimeni nu se astepta la așa ceva

loading...

Marcel Toader are un baiat, Maximilian, insa isi doreste mult si o fetita. Fostul sot al Mariei Constantin spera sa devina din nou tatic, desi nu mai are 20-30 de ani si nici sotie. Marcel a dezvaluit ca a si ales prenumele pe care sa il va purta micuta: Izabela!

„O fetita bruneta cu ochii verzi. Asta visez. Si asta mi-am dorit mereu dupa ce l-am avut pe Maximilian”, a declarat Marcel Toader pentru spynewz.

În urmă cu o săptămână, Click! vă prezenta imagini care dovedeau că solista Maria Constantin şi impresarul ei, Cosmin Man, au o relaţie mai mult decât specială. La câteva zile de la acele dezvăluiri, Marcel Toader, bărbatul cu care Maria se află în divorţ, rupe tăcerea şi vine cu completări.

loading...

Au fost împreună patru ani, dintre care doi ani căsătoriţi, iar acum au decis să dea uitării toate momentele frumoase şi să divorţeze! În aşteptarea termenului de divorţ, fixat pe 21 noiembrie, Maria Constantin (31 de ani) şi Marcel Toader (54 de ani) jonglează cu tot felul de informaţii picante din viaţa lor intimă, care fac deliciul emisiunilor de cancan.

Recent, Maria a fost în centrul atenţiei, dar nu singură, ci alături de impresarul ei, Cosmin Man, bărbat însurat şi tatăl unei fetiţe în vârstă de 9 ani.

Gurile rele susţin că cei doi ar fi mai mult decât colaboratori şi, deşi ei au negat mereu că ar avea o relaţie amoroasă, iată că au apărut primele dovezi care trezesc suspiciuni.

Luni, 6 noiembrie, fotoreporterii Click! i-au surprins plecând împreună, cu maşina bărbatului, de la un eveniment monden.

După mai multe ture prin oraş, Maria se urcă în propria maşină şi se îndreaptă spre complexul rezidenţial în care locuieşte, situat lângă Autostrada Bucureşti-Ploieşti.

Părea că şi-a luat la revedere de la Cosmin, însă lucrurile nu au stat deloc aşa. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe bărbat, în jurul orei 23.00, intrând în scara aceluiaşi bloc în care Maria şi-a închiriat o garsonieră.

N-a venit cu mâna goală, ci cu o pungă plină ochi cu mâncare, luată de la un supermarket. Până la ora 1 dimineaţa, impresarul nu părăsise incinta, semn că n-a fost deloc o vizită-fulger.

Contactat de Click!, Marcel Toader nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. “Ce aş putea să spun despre asta? Eu aveam bănuieli despre ei doi de când eram împreună cu Maria, pentru că între dânşii era o relaţie mult prea apropiată profesional.

Eu ştiu că arta se face în studio, nu acasă la artistă, la miezul nopţii. Probabil acum căsătoria lui Cosmin nu este într-un moment roz. Îl cunosc şi pe el, şi pe soţia lui, care lucrează la Etno, dar nu am mai fost în ultima perioadă pe acolo, de când nu mai sunt cu Maria.

Mă gândesc ce explicaţii o fi dat el acasă după ce au apărut imaginile alea”, ne-a spus Marcel Toader, care acum este preocupat mai mult de mama lui decât de Maria.

“Mama suferă alături de mine, pentru ea este ucigător tot ce se întâmplă! Eu sunt acum într-o situaţie dificilă, mai ales că am trecut prin multe căsnicii care nu au avut finalul dorit de mine.

Sunt nopţi când mă duc la ea, la Constanţa, o vizitez, stau câte două-trei ore şi după mă întorc la Bucureşti. Încerc să recuperez timpul pe care trebuia să îl petrec alături de ea”.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *