Veste de ultim moment. Îndrăgitul Mihai Constantinescu…

loading...

In urma cu cateva zile, celebrul cantaret Mihai Constantinescu a fost operat de urgenta, la o clinica privata din Capitala. Interventia chirurgicala a durat opt ore.

„A fost o interventie programata chiar din primavara. Mihai este bine. Atat va pot spune, ca este bine. Eu cred ca a fost ceva mai complicat, nu de rutina. Va transmite salutari.

Nu stiu cand o sa iasa din spital, cred ca saptamana asta va sta acolo. Nu am vorbit cu doctorul”, a declarat Simona Secrier, partenera de viata a lui Mihai Constantinescu la un post TV.

loading...

Ce a fost mai greu a trecut! Mihai Constantinescu (71 de ani) şi-a speriat foarte tare familia şi prietenii după ce a ajuns de urgenţă la un spital privat din capitală cu probleme grave la inimă.

Nici nu s-a întors bine din luna de miere petrecută pe insula Rhodos din Grecia, că îndrăgitul artist Mihai Constantinescu a fost internat de urgenţă la un spital privat din Capitală ca urmare a unor probleme de sănătate.

Celebrul cântăreţ a suferit o intervenţie chirurgicală majoră care a durat peste 8 ore, dar medicii se pregătesc să-l trimită acasă, semn că operaţia a fost un succes, iar recuperarea este bună.

„Mihai Constantinescu a fost operat săptămâna trecută pe cord deschis pentru că avea o valvă stricată şi trebuia schimbată. Evoluţia sa este normală şi va fi externat în cursul zilei de joi”, ne-a declarat conf. univ. dr. Horaţiu Moldovan, medic primar Chirurgie Cardio-Vasculară, specialistul care l-a operat pe artist.

Mihai Constantinescu are 71 de ani şi a mai trecut printr-o operaţie dificilă pe inima, în 2008. Atunci artistul s-a internat la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş şi a fost supus unei intervenţii în care i s-au schimbat două valve la inimă.

Pe lângă Simona Secrier, femeia care îi este alături de 22 de ani şi cu care s-a căsătorit recent, artistul a fost vizitat şi de Mihaela Constantinescu, fosta soţie, cu care a rămas în relaţii foarte bune.

La 71 de ani ai sai, Mihai Constantinescu a ajuns de urgenta la spital si a suferit o operatie care a durat opt ore. In 2008, Mihai Constantinescu a mai suferit o operatie majora la inima, de catre o echipa de medici a Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures.

Mihai Constantin a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973.

În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial.

În această perioadă încep să-i apară primele piese. Lansează piesa «Păpușa».

Mihai Constantinescu mai cântă cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări sunt făcute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. Titus Munteanu îl remarcă la una din audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.

Mihai Constantinescu face parte din trio-ul lansat de Titus Munteanu din care mai fac parte Olimpia Panciu și Marius Țeicu. În anul 1999 editează în format single «Iubiți și câinii vagabonzi»

În anul 2003, unul din albumele de pe dublul CD al Anastasiei Lazariuc cuprinde piese scrise de Mihai Constantinescu.

A efectuat turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în SUA și în câteva state din V.Europei. În 2002, luna mai, primește Diploma de Onoare în cadrul Galei Muzicii Ușoare «O zi printre stele» din partea Ministerului Culturii și Cultelor.

În 2002, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România îi editează un caiet de cântece selectate din șlagărele lansate în trei decenii.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *