Dezvaluiri tulburatoare! Cum s-a comportat Stela Popescu in cabina de machiaj la ultimul sau spectacol! Actrita a spus ca o durea capul si avea ameteli

loading...

Rasturnare de situatie in cazul Stelei Popescu! Persoane apropiate actritei sustin ca ea ar fi acuzat probleme de sanatate inainte de ultimul sau spectacol la Teatrul Constantin Tanase!

Moartea Stelei Popescu a surprins pe toata lumea! In ciuda varstei inaintate, de 81 de ani, actrita era inca in mare forma pe scena si dadea senzatia ca putea sa mai vina in fata publicului multa vreme!

Din pacate, nu a fost deloc asa, intrucat un accident vascular cerebral facut pe neasteptate i-a curmat viata si a indurerat o intreaga Romanie!

loading...

Daca, initial, s-a spus ca regretata artista nu parea sa sufere de vreo boala, ei bine, cu trecerea zilelor, noi dezvaluiri apar in cazul disparitiei sale bruste, mai mult, exista voci care sustin ca Stela Popescu acuza probleme de sanatate si la ultimul sau spectacol, scrie wowbiz.ro.

“Stela nu se vaita niciodata, mereu venea la teatru senina si aducea cu ea buna dispozitie. Poate tocmai de aceea, oamenii au fost surprinsi de moartea fulgeratoare a artistei si au comentat decesul sau in fel si chip.

Cu toate acestea, au existat si momente, chiar inainte de ultima sa reprezentatie la Tanase, cand comportamentul marii actrite a ridicat colegilor cateva semne de intrebare.

La cabina de machiaj, ea a avut ameteli usoare si s-a plans un pic si de dureri de cap, semn ca starea sa nu era de atunci una prea buna. Drept dovada, peste doar cateva zile, a incetat din viata in urma unui atac cerebral”, au dezvaluit apropiatii regretatei vedete a divertismentului autohton.

Stela Popescu s-a născut în localitatea Slobozia Hodorogea, într-o familie de învățători modești. Mama ei, Valentina, era originară din satul Chiperceni, iar tatăl – Vasile Popescu – din Chiștelnița, județul Orhei, în prezent în Republica Moldova.

Prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov.

În 1953, susține examenul de admitere la facultate și este repartizată la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki“, la care renunță după un an și jumătate când intră în echipa Teatrului Ministerului de Interne.

În 1956 este admisă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, iar în paralel continuă să susțină spectacole de teatru. La sfârșitul facultății, este repartizată la Teatrul din Brașov, acolo unde ajunge să susțină 400 de spectacole pe an.[necesită citare] Din 1963 până in 1969 joacă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

În 1969, Stela părăsește Revista și se angajează la Teatrul de Comedie, ceea ce nu o impiedică să continue colaborarea cu Radiodifuziunea Română (pe atunci Radioteleviziunea) din 1963 până în 2017.

În paralel, susține și o colaborare cu Revista Românească, sub condeiul lui Mihai Maximilian, cu care avea să se căsătorească în 1969, la puțin timp după divorțul de Dan Puican. Totodată, joacă în celebra serie de spectacole „Boema” de la Grădina Boema, spectacole care se înscriu în peisajul anti-putere pentru vremea aceea, cu succes de public foarte mare.

Timp de 24 de ani cât a jucat la Teatrul de Comedie, vara, când se încheia stagiunea teatrală, juca la Revistă la Grădina Boema. La Teatrul de Comedie joacă din 1969 până în 1993, când revine la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde lucrează și în prezent.

Pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și pe cea a Teatrului de Comedie, Stela Popescu strălucește în piese precum „Omul care a văzut moartea”, „Mama Boema”, „Boema, slăbiciunea mea” etc.

A jucat 18 ani în „Preșul”, 12 ani în „Pețitoarea” și 10 ani în „Plicul”. A avut șansa de a lucra cu mari regizori, precum: Sanda Manu, Ion Cojar, Lucian Giurchescu, Valeriu Moisescu.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *