Marcel Toader va face o criză de nervi când va vedea. La scurt timp de când a apărut în brațele altui bărbat, Maria Constantin face un anunț neașteptat

loading...

Solista de muzica populara este extrem de relaxata si degajata, de parca nici nu i-ar pasa de scandalul de divort in care este implicata cu Marcel Toader.

Separarea dintre omul de afaceri Marcel Toader si cantareata de muzica populara Maria Constantin a facut sa curga multa cerneala. Omul de afaceri a facut dezvaluiri care mai de care mai socante despre consoarta sa.

Despre Maria Constantin s-au spus numeroase lucruri, deloc magulitoare, fiind acuzata de infidelitate, ba chiar ca a fost surprinsa in timp ce se saruta cu un barbat mai tanar decat Marcel Toader.

loading...

In ciuda tuturor comentariilor, Maria Constantin pare sa nu fie deloc afectata. Isi vede linistita de viata ei, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Blonda se afla in vacanta in Cipru si pozeaza in ipostaze sexy, in rochite vaporoase, extrem de zambitoare si afisand o atitudine departe de cea a unei femei ranite dupa separarea de partenerul de viata.

„Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta”, a spus ea.

Divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader ține în continuare prima pagină a tabloidelor. De curând blonda și mama sa au fost invitate la o emisiune TV împreună cu mama sa, unde a vorbit despre angoasele provocate de divorț și copilărie.

Mama artistei susține că fiica sa este o femeie puternică în care are încredere și nu o interesează bărfele. „Nu mă schimbă. Sunt dureri pe care le ţin în minte, dar cu credinţă în Dumnezeu cred că vor trece. Ştiu că munceşte, ştiu ce fel de om este. Era puţin mai autoritară faţă de fraţii ei.

Am mai fost întrebată asta şi mi s-a părut o întrebare proastă. Cum să mă descurc cu trei copii? Dacă ai copii trebuie să le dai să mănânce, să mergi cu ei la medic, iar asta mi se părea normal. Apoi mă gândeam şi eu că a fost greu, dar nu conta. Erau copiii mei şi îi iubeam”, a spus mama ei.

Maria povestește nostalgică despre copilărie. „Am fost la discotecă cu mama şi cu tata de mână.”, a mai declarat Maria, care a fost completată de mama ei: ”Era un copil foarte bun. Învăţau foarte bine, fiecare vacanţă era de pregătire pentru o următoare olimpiadă. Niciodată nu face un lucru pe moment, nu ia o decizie în pripă. Dacă i-a fost greu, mi-a spus că i-a fost”, a mai zis femeia.

Artista și-a deschis sufletul și a povestit despre sentimenele pe care le-a simțit. „Îi mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat putere, curaj să treacă peste asta. Aş minţi dacă aş spune că nu mi-a fost greu, însă am găsit puterea de a merge mai departe”, a spus Maria Constantin pentru WoWBiz.ro.

loading...

1 thought on “Marcel Toader va face o criză de nervi când va vedea. La scurt timp de când a apărut în brațele altui bărbat, Maria Constantin face un anunț neașteptat”

  1. faceti publicitate pe gratis ia mergeti in teren,pe teritoriul romaniei exemplu sere;e barcanesti tataranifaceti aici reportaje nu cum reculeaza sau se reguleaza o femeie astai treaba iei hai terminati cu asfel de iluzi nu tine de foame ia manica in cipru voi mincati ce.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *