Aceasta ar putea fi LOVITURA DECISIVĂ pentru Liviu Dragnea. Dezvăluirea-BOMBĂ făcută de la cel mai înalt nivel în PSD. „Aşa cred şi eu, şi colegii mei”

loading...

Premierul Mihai Tudose are o „atitudine arogantă” şi, de altfel, este este cel care a început seria replicilor tăioase, a comentat Gabriela Firea atitudinea primului ministru, subliniid că dacă un membru de partid ocupă o funcţie mai înaltă, acesta nu are dreptul să îşi desconsidere colegii sau să îi trateze „de sus”.

Întrebată dacă premierul Tudose vrea să preia conducerea PSD, Gabriela Firea a spus ca aşa cred unii colegi ai ei şi aşa crede şi ea.

„Premierul este cel care a inaugurat această perioadă în care dă replici din ce în ce mai nepotrivite colegilor de partid, începând cu faptul că într-o emisiune televizată le-a numit penale pe cele două colege ale noastre fără să fie o decizie a unei instanţe în acest sens, continuând cu faptul că la informaţia colegului nostru că se va organiza un miting, dumnealui, întrebat de presă, a spus că este din Brăila, nu din Craiova, aş adăuga eu că nu îl interesează mitingurile, continuând cu afirmaţia, tot în faţa presei, că nu a citit declaraţia celor două Camere ale Parlamentului, cu alte cuvinte nu-l interesează opinia domniilor lor de ce nu participă la parada de 1 Decembrie, culminând cu declaraţiile publice negative la adresa unei iniţiative ale Primăriei Capitalei şi cu atitudinea arogantă la adresa primarului Capitalei, colega domniei sale”, a declarat Gabriela Firea într-o interenţie telefonică la Antena 3.

loading...

„Pe grupul nostru de Whatsapp unde ne mai comunicăm, ca între colegi, anumite sentimente şi stări, am trimis link-ul cu ştirea care apăruse deja pe toate site-urile, că premierul Tudose îi dă o lecţie Gabrielei Firea, se plasează de partea manifestanţilor, este împotriva primarului.

Eu am dat acel link, cu completarea că dacă am ajuns să ne războim între noi nu facem altceva decât să dăm gură de oxigen adversarilor noştri politici. Orice am avea de comunicat ar trebui să o facem direct, nu în spaţiul public. (…)

Eu i-am spus că mi se pare ipocrit că acum ceva vreme îmi spunea în privat că este agasat de protestele din Piaţa Victoriei şi de cererile sindicatelor de a face mitinguri, iar public s-a arătat îngrijorat că cei care ocupă de obicei piaţa nu vor mai avea un loc de exprimare. Mi s-a părut nedrept”.

Primarul General al Capitalei l-a mai acuzat pe Tudose că îşi „minimalizează” colegii şi că nu e normal ca dacă ocupă o funcţie înaltă să îi trateze pe ceilalţi „de sus”, dar şi că discuţiile apărute în presă nu conţin unele lucruri care l-ar fi pus pe primul ministru într-o lumină proastă.

Premierul Mihai Tudose a spus, joi, că decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei nu este cea mai inspirată, el motivând că, în primul rând, oamenii nu au pe unde să traverseze şi, în plus, este o decizie care se interpretează, dat fiind că acolo au loc proteste.

„Nu cred că este cea mai inspirată decizie. Spuneţi-mi dumneavoastră, în primul rând, pe unde ajungem acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni. Eu cred că îşi va da seama că nu este cea mai inspirată alegere.

Mai mult, se şi interpretează, că se face târg ca să nu mai vină nu ştiu cine…”, a spus premierul.

Sâmbătă, primarul Capitalei a criticat modul în care a reacţionat Tudose în legătură cu organizarea târgului de sărbători în Piaţa Victoriei, considerând că a fost o manieră incorectă şi necolegială.

Firea a spus că premierul ar trebui să înţeleagă faptul că trebuie să comunice direct cu colegii săi de partid, nu prin insinuări în presă.

loading...

1 thought on “Aceasta ar putea fi LOVITURA DECISIVĂ pentru Liviu Dragnea. Dezvăluirea-BOMBĂ făcută de la cel mai înalt nivel în PSD. „Aşa cred şi eu, şi colegii mei””

  1. Nu am ce comenta !N=o suport pe toapa asta parvenita,careia i s=a urcat la cap ca ar putea fi politician de clasa !!!Rusine,cucoana !!!Doamna,mi-e imposibil sa-ti spun !!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *