Carmen Harra anunţă moartea unui bărbat tânăr din showbiz într-un accident rutier! A dat numele următoarei personalităţi care ne părăseşte

loading...

Finalul lui 2017 se pare ca va fi unul indoliat! Carmen Harra a dezvaluit ca urmatoarele luni vor fi marcate de tragedii.

Celebra clarvazatoare sustine ca nume importante din Romania se afla sub auspiciul mortii.

Luna noiembrie a lui 2017 este fara indoiala una plina de durere pentru intreaga Romanie, care, in numai cateva zile, a pierdut doua nume mari ale teatrului romanesc: Stela Popescu si Cristina Stamate.

loading...

Carmen Harra a dezvaluit ca sirul dramelor nu se opreste aici.

Celebra clarvazatoare sustine ca sfarsitul de an va fi marcat de moartea regelui Mihai, care ”nu va mai rezista”.

Prezicatoarea spune ca si inceputul anului 2018 rezerva doua evenimente negre, care-i vor marca profund pe romani. Harra a dezvaluit ca in urmatoarele doua luni, Romania va mai pierde un reprezentatnt al ”generatiei vechi de artisti”.

Aceasta pierdere va fi urmata de o noua tragedie, caci, potrivit lui Carmen Harra, in urmatoarele cinci luni un ”barbat tanar din showbiz va muri intr-un accident rutier”.

“Dramele vor continua. Din pacate, Regele Mihai nu va mai rezista in viata pana la sfarsitul anului, iar un barbat tanar din showbiz va muri intr-un accident rutier in urmatoarele cinci luni.

Si din generatia veche de artisti va mai pleca cineva in urmatoarele doua luni, de parca se duce toata generatia in acelasi timp”, a declarat Carmen Harra

Carmen Harra a prezis moartea Cristinei Stamate

La scurt timp dupa moartea Stelei Popescu, celebra clarvazatoare a atras atentia ca sirul tragediilor nu s-a terminat. Carmen Hara a anuntat ca plecarea regretatei actrite va fi urmata de o noua pierdere:

”Sa nu credeti ca s-a terminat si putem respira linistiti! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi inca o nenorocire!”.

Cunoscută Carmen Harra a prezis multe tragedii, însă de data aceasta a cutremurat întreaga ţară când a mărturisit ce se va întâmpla la finalul anului. Aceasta a prezis că un mare artist va muri!

Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu, chiar în umră cu două săpămâni, mai exact la finalul lunii noiembrie. Aceasta a făcut nişte predicţii cutremurătoare.

Marea clarvăzătoare a spus într-o emisiune că va avea loc în curând o tragedie în lumea artistică!

Aceasta a dezvăluit că anul 2017 a fost unul cu foarte multe decese şi atentate şi anunţa populaţia că va urma ceva tragic pentru România. Carmen Harra a mărturisit că la sfârşitul lunii noiembrie va avea loc o mare nenorocire şi o actriţă va deceda.

De asemenea a spus că în ciuda faptului că actriţa nu dă semne că s-ar simţi rău, aceasta va uimi pe toată lumea atunci când se va stinge.

Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu şi a spus că în această perioadă o să fie pentru România o mare tristeţe, pentru că cea care va pieri era o fire foarte veselă, care bucura lumea.

A suferit atac cerebral vascular, a intrat în comă şi a murit

Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un ACV (accident cerebral vasculat), a intrat în comă şi a murit, singură, în casă.

Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase, urmând ca sâmbătă sa fie dus la capelă din Cernica. Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum duminică, atunci când va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *