Victor Ponta mesaj de ULTIMĂ ORĂ pe Facebook. Nimeni nu se aștepta la asta

loading...

Victor Ponta a reactionat dur pe Facebook, dupa ce un batran a fost luat la bataie de protestatarii din Piata Victoriei. Fostul premier sustine ca cei care igonora violenta sunt cimplici cu agresorul.

„Violenta de orice fel este un cancer pentru societate! Cine tolereaza, incurajeaza, lauda sau ignora violenta in
societate este complice cu agresorul si la fel de vinovat.

Gestul prin care un batran a fost lovit ieri in Piata Victoriei este deplorabil si de neiertat/ nu stiu exact ce s-a intamplat , daca si el a fost violent e vinovat in egala masura dar nu raspunzi in acelasi fel!

loading...

L-am criticat si condamnat public din convingere pe prietenul meu Mirel Palada cand a raspuns violent intr-o emisiune televizata (atunci unii il jeleau pe Mihai Gotiu si altii aplaudau gestul lui Mirel ca pe ceva foarte bun- azi aceiasi farisei au schimbat doar locurile si unii plang de mila batranului lovit iar altii se fac ca nu s-a intamplat nimic )

Violenta trebuie condamnata INTOTDEAUNA si indiferent de persoana agresata sau agresoare! Toti cei care vad doar partea care le convine si o scuza pe cealalta sunt la fel de vinovati ca si agresorul ! Toti cei care speculeaza actele de violenta ca sa obtina capital politic sau mediatic sunt la fel de vinovati ca si agresorul!”, a scris Ponta pe Facebook.

Sunt tensiuni uriase in PSD, dupa aparitia stenogramelor in care primarul Capitalei, Gabriela Firea, si premierul Mihai Tudose si-au aruncat acuzatii grave.

Nu este exclus ca social-democratii sa puna la cale inlaturarea lui Tudose de la Guvern, seful PSD, Liviu Dragnea, fiind de partea primarului Capitalei, sustin surse politice.

Disputa dintre cei doi a pornit de la organizarea targului de Craciun din Piata Victoriei.

Mai multi lideri din partid, printre care si Gabriela Firea, considera ca premierul este in campanie de imagine, pentru a prelua PSD.

In acest sens, Firea sustine ca este nevoie de o sedinta, pentru a se stabili care sunt liniile de comunicare ale partidului.

Astfel, nu este exclus sa vedem in perioada urmatoare impartirea PSD in tabere.

Firea l-a acuzat pe Tudose ca este ofiter acoperit al Serviciilor Secrete si i-ar fi cerut sa nu mai dea autorizatii de protest pentru sindicate, ca il deranjeaza galagia.

In replica, premierul a negat, i-a spus ca nu este adevarat si i-a cerut doar sa implementeze strategii de fluidizare a traficului.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *