Carmen Harra a avut dreptate! A anuntat in urma cu doar cateva zile ca Regele Mihai va muri! Inca doua nume grele urmeaza sa ne paraseasca. Ce urmeaza sa se intample e socant

loading...

La o saptamana dupa ce cunoscuta clarvazatoare romanca a anuntat moartea Regelui Mihai I, Majestatea Sa a incetat din viata. Premonitiile sumbre ale lui Carmen Harra au fost si despre alte doua persoane importante din lumea mondena de la noi, iar acum romanii se gandesc cu groaza cine va muri in viitorul apropiat.

La scurt timp dupa ce a aflat ca Regele Mihai I a decedat, Carmen Harra a scris un mesaj in memoria Majestatii Sale.

„Condoleante Casei Regale! Ma rog pentru linistea sufletului Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.”, a scris Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.

loading...

Finalul lui 2017 se pare că va fi unul îndoliat! Carmen Harra a dezvăluit pentru CANCAN.RO, că următoarele luni vor fi marcate de tragedii. Celebra clarvăzătoare susţine că nume importante din România se află sub auspiciul morţii.

Luna noiembrie a lui 2017 este fără îndoială una plină de durere pentru întreaga Românie, care, în numai câteva zile, a pierdut două nume mari ale teatrului românesc: Stela Popescu şi Cristina Stamate.

Carmen Harra a dezvăluit pentru CANCAN.RO că şirul dramelor nu se opreşte aici. Celebra clarvăzătoare susţine că sfârşitul de an va fi marcat de moartea regelui Mihai, care ”nu va mai rezista”.

Prezicătoarea spune că şi începutul anului 2018 rezervă două evenimente negre, care-i vor marca profund pe români. Harra a dezvăluit că în următoarele două luni, România va mai pierde un reprezentatnt al ”generaţiei vechi de artişti”.

Această pierdere va fi urmată de o nouă tragedie, căci, potrivit lui Carmen Harra, în următoarele cinci luni un ”bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier”.

“Dramele vor continua. Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni.

Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a declarat Carmen Harra pentru CANCAN.RO

La scurt timp după moartea Stelei Popescu, celebra clarvăzătoare a atras atenţia că şirul tragediilor nu s-a terminat. Carmen Hara a anunţat că plecarea regretatei actriţe va fi urmată de o nouă pierdere: ”Să nu credeţi că s-a terminat şi putem respira linistiţi! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi încă o nenorocire!”.

Regele Mihai I s-a născut pe 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu al regelui Carol al II-lea şi al prinţesei Elena, strănepotul reginei Victoria a Marii Britanii şi văr de gradul trei al reginei Elisabeta a II-a.

Pe data de 20 iulie 1927, Mihai devine rege al României, în urma renunţării la tron a tatălui său, Carol al II-lea. Detronat trei ani mai târziu de tatăl său, Mihai reprimeşte coroana după un deceniu, pe 6 septembrie 1940.

În al Doilea Război Mondial, când România se aliază cu Germania împotriva Uniunii Sovietice, iar ruşii câştigă războiul, Mihai se vede nevoit să abdice. Legenda spune că, pe 30 decembrie 1947, când a părăsit România şi a plecat în exil, în Elveţia, trenul său ar fi fost încărcat cu aur, bijuterii şi tablouri, considerate a fi patrimoniu naţional.

În 1992, regelui i se permite să revină în ţară pentru a participa la prăznuirea Paştelui. Cum peste un milion de oameni au ieşit în stradă pentru a-l întâmpina, excesul de popularitate l-a îngrijorat pe Ion Iliescu, preşedintele României la acea vreme, așa că l-a întors pe rege de la Aeroportul Otopeni înapoi în Elveţia!

Regele Mihai e reprimit în ţară, în 1997, de preşedintele Emil Constantinescu, iar momentul a fost marcat și printr-un discurs emoționant în fața guvernului și parlamentului:

Regele Mihai a încetat din viață la vârsta de 96 de ani, în data de 5 decembrie 2017. Regele Mihai, care a fost alungat de două ori din țară după anul 1989, a murit la reședința sa din Elveția. Starea sa de sănătate se înrăutățise foarte mult în ultimul timp.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *