Descoperire infioratoare in Suceava! Mama a trei copii, gasita moarta pe marginea drumului, cu pantalonii dati jos si picioarele legate cu un cearsaf! Incredibil cine i-a facut asta

loading...

Descoperire infioratoare intr-o comuna din Suceava. O femeie a fost gasita moarta pe marginea drumului, acoperita cu o patura.

Femeia avea pantalonii trasi in jos, pana la nivelul genunchilor, picioarele legate cu un cearsaf si cu leziuni la nivelul capului si al corpului, se arata intr-un comunicat remis marti de Biroul de Presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

Potrivit sursei citate, in dimineata zilei de marti, la ora 8,00, un cetatean a sesizat prin 112 ca pe raza satului Giurgesti este o femeie decedata in drum.

loading...

O patrula de interventie din cadrul Sectiei de Politie Rurala 12 Preutesti s-a deplasat in zona si a constatat ca femeia moarta este Florina Dumitriu din satul Giurgesti, comuna Vulturesti.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul femeii a fost gasit la o distanta de circa 10 – 15 metri de casa in care locuia impreuna cu familia sa, formata din sot si trei copii minori.

O echipa complexa formata dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava si lucratori de politie de la Serviciul Investigatii Criminale din cadrul IPJ Suceava efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs decesul femeii.

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a deschis un dosar pentru violenta in familie raportat la infractiunea de omor.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *