Viorel Lis rupe tăcerea despre afecțiunea pe care o are: „S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine!” Ce se întâmplă acum cu fostul primar

loading...

Fostul edil al Capitalei pare din ce în ce mai slăbit, iar probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă şi-au pus destul de serios amprenta pe chipul bărbatului, scrie Spynews.

Cu toate astea, Viorel Lis a avut putere şi a vorbit deschis depre drama prin care trece. Se pare că starea de sănătate a fostului Primar General al Bucureştiului este destul de gravă, iar probleme cu care se confruntă sunt destul de serioase.

„Operaţia a decurs bine cu toate că a fost una complicată. S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer”, a mărturist fostul edil.

loading...

CITEȘTE ȘI: Au trecut 10 ani de când s-a despărțit de Adela Popescu și s-a retras din televiziune. Acum, Dan Bordeianu e cu totul alt om. Are barbă și a albit, iar între timp s-a însurat și are o fetiță. Familia lui e superbă

Dan Bordeianu a devenit cunoscut tuturor mulțumită rolurilor sale pe care le-a avut în telenovelele românești: „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”. Dar, ce face actorul acum, la 10 ani de când făcea furori pe micile ecrane cu rolurile sale și cu șarmul lui remarcabil?

După terminarea filmărilor din telenovela „Iubire ca în filme” care, totodată, au coincis și cu finalul poveștii de iubire pe care a trăit-o timp de patru ani cu Adela Popescu, Dan Bordeianu s-a retras departe de lumina reflectoarelor și și-a continuat viața ca și cum niciodată nu ar fi fost celebru.

În prezent, actorul are 42 de ani și continuă cu pasiune jocul actoricesc, dar doar pe scena teatrului. Unul dintre cei mai râvniți burlaci de odinioară s-a căsătorit în urmă cu doi ani, având o nuntă cu mare fast și peste 300 de invitați. Dan Bordeaianu are, împreună cu aleasa lui, Teodora, o fetiță minunată.

Dan Bordeianu a adoptat de ani buni un nou look la care, se pare, nu are de gând să renunțe prea curând. Actorul poartă barbă și, cu toate că look-ul, ușor rebel și misterior, pare să-i adauge câțiva ani în plus, acesta a rămas la fel de plin de viață și zâmbitor precum ni-l amintim din perioada sa de glorie.

După trei telenovele în care au jucat împreună, Adela Popescu şi Dan Bordeianu au ajuns să se despartă. Motivul despăririi celor doi, despre care nu s-a scris niciodată în presă, a fost faptul că Dan şi-ar fi înşelat iubita chiar pe platourile de filmare. Se zvoneşte că, din cauza timpului petrecut prea mult pe platouri, Dan a clacat şi a călcat strâmb cu una dintre colegele de filmare.

După a treia telenovelă în care jucat împreună, Adela și Dan s-au plictisit. „Recunosc, după succesele cu „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire” orgoliul meu creștea. Mi-am permis să mă aliez vocilor care spuneau că, pentru a fi protejați, Adela și Dan nu trebuiau să mai joace împreună în următoarea producție. Așa că am preferat să vin cu alt proiect – „Daria, iubirea mea”, în timp ce, în” Iubire ca în filme”, cei doi au rămas protagoniști. Cu toate că, ironia sorții, relația lor s-a frânt brusc”, a încheiat scenaristul, care însă nu a menționat în carte şi motivul pentru care cei doi s-au despărţit.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *