Decizie de ultima ora a Casei Regale. Ce s-a hotarat in privinta Principelui Nicolae –

loading...

Principele Nicolae asteapta inca un raspuns din partea Casei Regale cu privire la prezenta sa la funeraliile bunicului sau, Regele Mihai Intai.

Nicoale a trimis in acest sens o adresa Familiei Regale prin care solicita sa i se dea detalii cu privire la funeralii, inclusiv asupra calitatii sale alaturi de Familie, deocamdata, insa, fara raspuns.

In lipsa unui reactii, Nicoale Medforth-Mills este hotarat sa ia parte la inmormantarea bunicului sau ca simplu cetatean. Va asista din public si va trece pe la catafalc alaturi de oamenii de rand.

loading...

Fostului principe i s-a intrezis de catre familia regala sa isi vada bunicul inainte ca acesta sa treaca in nefiinta.

”Nicolae poate lua parte la ceremonialul funerar alaturi de familie si mai ales in grupul nepotilor si stranepotilor Regelui. Va fi primi in familie si in apropierea familiei. Nu numai el, dar si logodnica sa va putea fi alaturi de familie.”, a declarat Radu Enache, avocatul Principelui Nicolae, pentru Antena 3.

Incident neplăcut la Aubonne, localitatea în care regele Mihai s-a retras complet din viaţa publică şi se confruntă cu grea suferinţă.

Familia Regală a emis un comunicat în care susţine că nepotul Nicolae ar fi încercat să intre cu forţa în casă.

La rândul său, Nicolae susţine că tot ce a făcut a fost să sune la uşă şi să roage frumos personalul să-l lase să-şi viziteze bunicul, de ziua onomastică, Sfinţii Mihail şi Gavriil.

”Mă întristează profund și nu înțeleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a ma împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra în acest joc murdar.

Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile pentru că așa se cuvine și asa este creștinește.”, a scris Nicolae pe contul său de Facebook.

″În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă.

Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria.

De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.

Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană”, este comunicatul emis de Casa Regala a Romaniei.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *