Decizie radicala! Adriana Bahmuteanu sare in sus de bucurie! A tinut sa se afle de la ea: „Am …”

loading...

Adriana Bahmuteanu a castigat definitiv procesul cu Silviu Prigoana, in care solicita ca cei doi fii ai ei cu omul de afaceri sa studieze la o scoala de stat.

Dupa decizia instantei, Adriana Bahmuteanu a reactionat, pe contul ei de Facebook.

„Am castigat!!! Definitiv si irevocabil!!! In sfarsit, dragii mei, dupa aproape doi ani de procese, instanta a decis ca ambii mei copii sa studieze la scoala de stat, Scoala Gimnaziala 150 din Bucuresti, institutie de top aflata in primele zece scoli din tara, cu rezultate remarcabile la Olimpiade si concursurile scolare si nu la o scoala privata, asa cum si-ar fi dorit fostul meu sot, care insa nu a demonstrat instantelor prin care ne-a tot tarait, atat pe mine cat si pe copii, si ca este dispus sa si plateasca!!!

loading...

Mai mult, a sustinut in permanenta in fata judecatorilor ca nu are bani (propriilor copii le da o pensie alimentara de tot rasul, de vreo 800 de lei pe luna ambilor) dar a pretins ca scoala respectiva ii poate primi pe… gratis!!!

Cu un fel de bursa daca au doar note mari… pe bune??? Phii… cine sa creada asa ceva???? (…) Am cel mai frumos cadou anul acesta!!!”, a scris Adriana Bahmuteanu pe Facebook.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au doi baieti impreuna, pe Maximus si Eduard. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au divortat in 2015 pentru a cincea oara, la Judecatoria sectorului 3.

Dragostea pasională, dar şi orgoliile nemăsurate, presărate cu gelozie explozivă şi cu temperamente vulcanice au fost ingrendientele relaţiilor acestui cuplu.

Totul a început în anul 2003, când ea, jurnalistă fiind, s-a angajat la Realitatea TV, unde el era acţionar.

Iar prima întâlnire nu a fost deloc una obişnuită. „Când am intrat prima dată la el în birou, mi-a spus că sunt îmbrăcată ca o curvă şi să plec. Apoi, m-a chemat înapoi şi m-a pus să fac o emisiune.

Am simţit că mă place, însă l-am evitat mult timp, deoarece încă era însurat. După ce am acceptat să mă întâlnesc cu el, s-a mutat la mine din prima noapte”, ne-a mărturisit Bahmu.

Din nefericire, prima căsnicie a durat cât luna de miere, pe care au început-o la primărie şi au terminat-o la tribunal.

În 31 ianuarie 2004 a avut loc a doua nuntă a adrianacelor doi, la Las Vegas. La trei luni de la a doua căsătorie însă, Silviu Prigoană a intentat un nou divorţ, dar la scurt timp s-a răzgândit şi a renunţat. La puţin timp, în august a introdus iarăşi acţiunea de divorţ care s-a finalizat în toamna anului 2004.

Adriana Bahmuţeanu: „Divorţul nostru a fost caterincă! Nu l-am prins în fapt niciodată, că nu ştiu ce-i făceam!”
Nici cea de-a treia nuntă, care s-a petrecut în vara lui 2005, nu a fost cu noroc, ea terminându-se în 2007.

Adriana şi Silviu s-au cununat pentru a patra oară în 2009, chiar în ziua în care Adriana a botezîmplinit 35 de ani. De data aceasta, ea l-a cerut pe el în căsătorie şi, însărcinată în cinci luni, a acceptat să poarte numele lui Prigoană. În mariajul lor a apărut Mihai Maximus şi Eduard Gabriel.

Adriana Bahmuţeanu: „Cât am fost divorţată de Prigoană, e problema mea cum mi-am trăit viaţa. N-am fost Maica Tereza, dimpotrivă”

Înainte de a deveni un cuplu, atât Adriana, cât şi Silviu au mai fost căsătoriţi. Adriana, o singură dată, iar Prigoană, de două ori. Prima lui soţie s-a stins din viaţă cu 15 ani în urmă, ea fiind mama celor doi fii ai lui Prigoană, Honorius şi Silvius. Afaceristul s-a căsătorit iar în 1997, dar în 2002 a divorţat pentru că a doua lui soţie nu-şi dorea copii.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *