Răsturnare de situație în privința înmormântării Regelui Mihai! Anunțul făcut de Casa Regală a României

loading...

Schimbare de ultima ora in ce priveste ceremoniile funerare ale Regelui Mihai. Sambata viitoare, in ziua inmormantarii, regele va fi dus cu trenul regal, de la Palatul Regal la Curtea de Arges.

Sicriul va fi urcat pe un afet de tun, dupa cum a anuntat ministrul Apararii, iar afetul va fi tras in semn de omagiu de un vehicul militar.

Potrivit corespondentului Antena 3 trimis la Aubonne, Sabina Iosub, in prezent s-au primit toate aprobarile pentru ca trenul regal sa fie folosit.

loading...

Astfel, saptamana viitoare, acesta va pleca din Capitala, de la Gara Basarab si va merge pana la Curtea de Arges, cel mai probabil pe o linie neelectrificata.

Pe ultimul drum, regele va fi insotit de membrii Familiei Regale a Romaniei, dar va exista si un vagon pentru familii regale straine care doresc sa participe la aceste ceremonii pentru Majestatea Sa.

In Bucuresti, trupul neinsufletit al regelui va fi pus pe un afet de tun, dar nu va fi tras de cai, asa cum se obisnuia, ci de un vehicul militar.

Duminica seara, sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi luat de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *