ULTIMA ORA! Arsinel n-a mai rezistat! Cu parere de rau, medicii au confirmat vestea despre actor

loading...

Update 17.00: Dupa cateva ore petrecute la spital, Alexandru Arsinel se simte mai bine, iar medicii i-au permis sa plece acasa. “Sunt mai bine. Mi-am luat ramas bun de la copii, ca au venit sa ma vada.

Sunt acasa, da, nu mai sunt in spital. Am avut 2-3 saptamani foarte grele, perioada grea care nu putea sa nu lase urme”, a declarat Alexandru Arsinel pentru WOWbiz.ro.

Alexandru Arsinel a fost internat de urgenta la Spitalul Municipal din Bucuresti. Actorul a fost dus la spital de catre familie, iar medicii au decis sa il interneze si sa il supuna mai multor investigatii.

loading...

Potrivit Adevarul, medicii nu au oferit detalii despre starea de sanatate a actorului, aceasta fiind una din dorintele actorului.

In trecut, Alexandru Arsinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate grave si a suferit un transplant de rinichi.

Ultima perioada a fost una dificila pentru actor.

Dupa ce la sfarsitul lunii noiembrie si-a condus pe ultimul drum cea mai buna prietena si partenera de scena, pe Stela Popescu, la scurt timp dupa, a fost din nou lovit de moartea actritei Cristina Stamate.

Si de aceasta data, Alexandru Arsinel s-a implicat in organizarea funeraliilor colegei sale de breasla, Cristina Stamate.

Alexandru Arşinel a fost afectat de pierderea partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit în 23 noiembrie în urma unui atac cerebral.

Arşinel a urcat pe scenă vineri, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase“, al cărui director este

Alexandru Arsinel a inceput sa planga astazi, la Teo Show, cand a vorbit despre Stela Popescu. Recent, actorul a fost nevoit sa plece in Spania, la primul spectacol fara partenera sa de scena de-o viata!

“Stela a facut parte, in mod firesc, din viata mea, din familia mea. Eram ca soarecele si pisica, ne mai ciondaneam…

Acum cateva zile eram undeva si ma tot uitam dupa ea. O asteptam sa vina. Ma tot intrebam: ‘oare nu mai intra?’

Teatrul trebuie sa mearga mai departe, va merge mai departe!

Eram in Valencia, am intrat pe scena, am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce trebuia sa spun: Stela Popescu!

Mi-am dat seama ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela niciodata“, a spus Alexandru Arsinel, cu ochii in lacrimi, la Teo Show.

Stela Popescu se simtea mai obosita in ultima perioada. “Se simtea mai obosita, se mobiliza foarte mult la scena, facea un lucru pe care nu l-am vazut de multe ori: a cerut un scaun in culise.

Altadata era ca un vartej, venea repede, pleca val-vartej. S-a plans ca o lasa picioare!

A facut-o discret, nu se plangea niciodata ea! Ea mereu cauta sa faca de toate, era cautata de toata lumea”, a mai declarat actorul.

“Cuplul nostru nu avea cum sa reziste daca nu ne cream noi in jurul nostru o platosa de aparare!

Au fost multe incercari de destabilizare, mai ales dupa Revolutie!

Nu ma gandeam niciodata ca o sa traiesc sa o vad pe Stela murind”, a mai spus partenerul de scena de-o viata al Stelei Popescu.

loading...

1 thought on “ULTIMA ORA! Arsinel n-a mai rezistat! Cu parere de rau, medicii au confirmat vestea despre actor”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *