ULTIMA ORĂ! Cutremur în lumea artistică! Alexandru Arșinel, de URGENȚĂ la SPITAL

loading...

Actorul Alexandru Arșinel a fost dus duminică după amiază de urgență la spital, informează Antena3. Acesta a fost adus de o ambulanță la Spitalul Municipal, iar acum este supus unor analize la camera de gardă.

Vineri, Alexandru Arșinel a jucat la teatrul Constantin Tănase într-un spectacol. Alexandru Arşinel a fost profund afectat de moartea Stelei Popescu, colega lui de scenă. Aceasta a murit pe 23 noiembrie în urma unui accident vascular cerebral.

Alexandru Arşinel ar fi acuzat dureri toracice, iar la această oră i se fac investigaţii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar, conform unor reprezentanţi ai unităţii medicale, relatează și news.ro

loading...

Alexandru Arşinel a fost afectat de pierderea partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit în 23 noiembrie în urma unui atac cerebral.

Medicii au confirmat că Alexandru Arșinel a fost internat de urgență. La ora redactării acestei știri, actorului i se fac investigații la Unitatea de Primiri Urgențe.

Reprezentanții spitalului au declarat că Arșinel a cerut să nu facă publice date despre starea sa de sănătate.

Nu sunt primele probleme de sănătate ale actorului. Alexandru Arșinel a făcut în 2013 un transplant renal la Cluj-Napoca. De asemenea, el a suferit cinci intervenţii la coloană.

Alexandru Arşinel a fost afectat de pierderea partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit în 23 noiembrie în urma unui atac cerebral.

Arşinel a urcat pe scenă vineri, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, al cărui director este.

Alexandru Arşinel şi-a îngrijorat serios familia duminică dimineaţă după ce s-a plâns de dureri în zona pieptului. Actorul a fost devastat de pierderile pe care le-a suferit recent şi este clar că nu şi-a revenit nici acum în urma deceselor Stelei Popescu şi Cristinei Stamate.

Turneul pe care l-a susţinut recent în Spania se pare că l-a solicitat destul de mult, aşa că a cerut să fie verificat de o echipă de specialişti de la Spitalul Universitar, unde a fost adus duminică.

Alexandru Arşinel (78 de ani) a fost internat duminică la Spitalul Universitar de Urgenţă, dar aşa cum nu i-a plăcut niciodată să dramatizeze, nu a făcut-o nici acum.

Deşi sunt cunoscute problemele lui de sănătate, actorul având la activ un transplant de rinichi şi mai multe intervenţii la coloană, el şi-a păstrat aceeaşi doză de optimism cu care ne-a obişnuit.

Contactat de Click! la scurt timp după ce s-a aflat că este pe mâna medicilor, Alexandru Arşinel a răspuns normal la telefon şi nu părea să fie pus în dificultate de vreo problemă medicală.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *