BREAKING NEWS. Alexandru Arşinel a făcut INFARCT! Medicii l-au băgat de urgenţă în sala de operaţii

loading...

Alexandru Arșinel a fost operat, în urmă cu doar o oră, de urgență, la Spitalul Universitar din Capitală. Conform primelor declarații ale actorului, starea lui este acum bună.

”Am fost operat, acum 20 de minute am ieșit de acolo. Intervenția a durat 45 de minute, dar acum sunt bine.

Mi s-a implantat un stent, printr-o coronografie. Sper că săptămâna viitoare voi fi, din nou, pe scenă.

loading...

A fost un infarct și m-au reperat într-un fel sau altul talentații medici de aici”, ne-a spus, în exclusivitate, Alexandru Arșinel.

Mai mult, pare-se, el va fi externat duminică, moment în care, de altfel, vrea să se întoarcă pe scenă.
„L-am avut pe Alexandru Arşinel cu o durere toracică nespecifică. Acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac.

L-am transportat în condiţii de siguranţă la Spitalul Universitar”, a declarat ieri Alis Grasu, şeful Serviciului de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov.

Vineri, Alexandru Arșinel părea că se simte foarte bine şi nu dădea semne că ar avea probleme de sănătate. Actorul a jucat într-o piesă de teatru la „Constantin Tănase” .

Cel mai probabil, stresul şi supărarea cauzată de moartea regretatei Stela Popescu au dus la aceste probleme de sănătate, care, sperăm, să nu fie unele grave.

Alexandru Arşinel a strigat în biserică, devastat de durere: „Stela, STELA! Mă simt singur fără tine”

Alexandru Arșinel a fost profund afectat de pierderea colegei și prietenei sale, Stela Popescu, care a murit, pe 23 noiembrie, în urma unui atac cerebral.

După moartea actriței Stela Popescu, Arșinel și colegii săi de la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” au participat la un turneu în Spania, în perioada 29 noiembrie – 4 decembrie.

Vineri, Alexandru Arșinel a jucat la Tănase într-un spectacol, alături de Luminița Anghel și Monica Anghel.

În urmă cu patru ani, actorul în vârstă de 78 de ani a fost supusunui transplant de rinichi. De asemenea, el a suferit mai multe intervenţii la coloană.

Sănătatea marelui actor s-a agravat se pare după şocurile suferite în ultima perioadă, după pierderea partenerei sale Stela Popescu, dar şi a actriţei Cristina Stamate.

Anul trecut maestrul Arşinel a trecut prin mai multe operaţii la coloană, iar în vara anului 2013 a suferit un transplant de rinichi.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *