Imagini incendiare cu „Bad Angie”. Ce s-a ales de „bunăciunea” din echipa lui Scărlătescu, după emisiunea „Chefi la cuțite”

loading...

Angie Moisescu, alias „Bad Angie”, a făcut un spectacol incredibil în emisiunea „Chefi la cuțite”. Aceasta a fost preferata chefului Cătălin Scărlătescu, iar aceasta este cunoscută drept o dansatoare foarte bună.

Dar, oare ce mai face aceasta, după ce a apărut în emisiunea „Răi da Buni”?

După ce a avut un debut incredibil în emisiunea „Chefi la cuțite”, „Bad Angie” nu se oprește aici! Aceasta postează constant pe rețelele de socializare deliciile pe care le prepară, dar și fotografii nu foarte „cuminți”.

loading...

Angie Moisescu și-a pus poze cu decolteul său generos, iar internauții au admirat-o foarte mult. Dar nu doar pentru ce a înzestrat-o mama natură, ci și pentru platourile cu mâncare pe care aceasta le face.

„Ești superbă și frumoasă”, „Gata Angi, ai lăsat șortul și ai revenit la dans?”, au scris aceștia în comentarii.

Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”. Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală.

Angie Moisescu a fost compătimită de mulţi, după ce s-a dus vestea că este nevoită să danseze la bară ca să aibă ce să îi pună copilului în farfurie. Conform unor informaţii spynews.ro, focoasa blondină şi-a abandonat copilul în urmă cu aproximativ opt ani, după ce a divorţat.

De atunci, „mămica grijulie” şi-a văzut fiul de câteva ori, acesta fiind crescut de tată şi de actuala soţie a bărbatului.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *