ULTIMĂ ORĂ! Soția lui Ion Iliescu a confirmat veștile triste, pentru familia ei

loading...

Fostul președinte al țării, Ion Iliescu, are probleme mari de sănătate. Acesta nu a fost prezent nici la Parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, deoarece îl dor picioarele și evită să se afișeze public.

Ion Iliescu prezintă dureri la nivelul picioarelor, având mari probleme de sănătate. Acesta nu a luat parte nici la Parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf.

Chiar dacă acesta iese din casă cel puțin trei zile pe săptămână, evită să se mai afișeze public. Soția sa, Nina, a confirmat aceste informații, conform RTV.

loading...

Ion Iliescu și-a făcut anual analizele, iar medicii i-au spus că starea sa de sănătate este bună și că nu are de ce să se îngrijoreze.

Acesta a avut în anul 2007 o intervenție la inimă, făcută la Paris, iar în urmă cu cinci ani a fost operat.

Actorul Alexandru Arșinel a fost dus duminică după amiază de urgență la spital, informează Antena3. Acesta a fost adus de o ambulanță la Spitalul Municipal, iar acum este supus unor analize la camera de gardă.

Vineri, Alexandru Arșinel a jucat la teatrul Constantin Tănase într-un spectacol. Alexandru Arşinel a fost profund afectat de moartea Stelei Popescu, colega lui de scenă. Aceasta a murit pe 23 noiembrie în urma unui accident vascular cerebral.

Alexandru Arşinel ar fi acuzat dureri toracice, iar la această oră i se fac investigaţii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar, conform unor reprezentanţi ai unităţii medicale, relatează și news.ro

Aceştia au precizat că actorul a cerut să nu fie făcute publice informaţii despre problemele sale de sănătate.

Actorul, în vârstă de 78 de ani, a fost supus, în urmă cu patru ani, unui transplant de rinichi. De asemenea, el a suferit mai multe intervenţii la coloană.

Alexandru Arşinel a fost afectat de pierderea partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit în 23 noiembrie în urma unui atac cerebral.

Arşinel a urcat pe scenă vineri, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, al cărui director este

Alexandru Arsinel a inceput sa planga astazi, la Teo Show, cand a vorbit despre Stela Popescu. Recent, actorul a fost nevoit sa plece in Spania, la primul spectacol fara partenera sa de scena de-o viata!

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *