Atenţie, imagini cu impact! IMAGINILE CRIMEI de la Metrou! Momentul în care tânăra a fost împinsă pe şine a fost filmat!

loading...

A luat un suflet nevinovat care i-a picat în cale. Magdalena Șerban, terorista de la metrou s-a luptat, ani la rândul, cu o boală de care familia a încercat să o vindece. Mai mult, în urmă cu doar o lună, fratele Magdalenei umbla pe la medici să o interneze, din nou. Oare, dacă reușea, Alina, fata de 25 de ani care ar fi fost împinsă la metrou, era în viață, acum?

Au apărut primele imagini cu momentul în care Magdalena Şerban a împins-o pe Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani, în faţa metroului.

În imagini se poate vedea că Alina Ciucu, tânăra ucisă, nu a avut nicio şansă, iar felul în care Magdalena Şerban a împins-o a luat-o efectiv prin surprindere.

loading...

Deşi criminala este o femei slabă, în imagini se poate vedea cu câtă forţă a putut să o împingă pe tânăra de 25 de ani. Alina Ciucu a fost împinsă de la spate, fără a mai avea nicio şansă.

Vă avertizăm că imaginile sunt cu un puternic impact emoţional!

Tânăra care a fost ucisă marţi seară la staţia Dristor, după ce a fost împinsă de o altă femeie în faţa metroului, era membră a PMP Sector 3. Ea avea 25 de ani.

„Am aflat cu tristeţe că tânăra omorâtă aseară cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastră de la Sectorul 3. Condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să odihnească în pace un suflet nevinovat!”, a scris preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu ea.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Agresoarea, în vârstă de 36 de ani, a fost prinsă de poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti în noaptea de marţi spre miercuri şi ulterior reţinută.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia – Magdalena Şerban – s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

Femeia suspectată că a împins două tinere în faţa unor garnituri de metrou, una dintre acestea decedând, este cercetată pentru omor şi tentativă de omor, au anunţat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Ea va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

loading...

1 thought on “Atenţie, imagini cu impact! IMAGINILE CRIMEI de la Metrou! Momentul în care tânăra a fost împinsă pe şine a fost filmat!”

  1. WARNING ! MANIPULARE !

    REGRETABIL ! DAAAR CRED CA MIROASE A MANIPULARE – CEVA -CUMVA PENTRU A JUSTIFICA MASURI POLITIENESTI SPORITE …DESIGUR CU TINTA STRADA-REZIST

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *