Criminal in serie la metroul din București. O tanara a murit și alta era să fie ucisă. Detaliul care a scos totul la iveala

loading...

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a ajuns în faţa unei garnituri de metrou. Echipajele de poliție caută acum o suspectă, o femeie cu o esarfa, care ar fi împins-o pe tânără în fața trenului.

Tânăra care a murit ar fi fost împinsă. Echipajele de poliție caută acum o suspectă care ar fi împins-o pe fată în fața trenului.

Autoritățile se concentrează pentru a o identifica pe această femeie, despre care nu se știe foarte multe în aceste moemente. Suspecta ar fi încercat să mai împingă pe cineva înainte.

loading...

Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale, potrivit News.ro.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sistem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

Caz înfiorător petrecut marți seară, la metrou, în Bucureşti. O fată de 25 de ani a murit lovită de metrou în staţia Dristor 1, iar informaţiile anchetatorilor şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere indică faptul că a fost împinsă.

Principala suspectă – în ceea ce are tot mai mult detaliile unei crime – este o femeie de 36 de ani, identificată în scurt timp de poliţişti. Individa a fost găsită în zona Unirii, la doi paşi de o altă staţie de metrou şi, dupa câteva ore de audieri, în această dimineaţă a fost reţinută.

Tot marți seară, aceeaşi femeie ar fi încercat, se pare, să împingă o altă fată, în staţia Costin Georgian, dar cea vizată a reuşit să se ferească.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Tânără de 25 de ani era în stop cardio-respirator şi cei de la SMURD nu au mai putut să o salveze. Imediat, în subteran au ajuns şi criminaliştii.

În scurt timp, s-a conturat scenariul cutremurător al unei crime. Martorii povestesc că o femeie ar fi împins-o pe fată, fără să existe însă înainte o discuţie sau vreun conflict între cele două.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *