Incredibil! Criminala de la metrou A RECUNOSCUT TOT. Politiștilor nu le-a venit să creadă când au văzut…

loading...

Femeia acuzată că a ucis o tânără la staţia de metrou Dristor 1 se numeşte Magdalena Şerban. În timpul audierilor de la Poliţia Capitalei ea s-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou.

Criminala este din judeţul Dolj şi are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei, potrivit România TV.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

loading...

Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani.

Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.

O confuzie majoră s-a petrecut în această dimineață în cazul victimei de la metrou, Alina Ciucu. Mai multe site-uri de știri au preluat o fotografie de pe Facebook, care aparține altui utilizator cu același nume și care locuiește tot în Craiova.

Alina Ciucu, o tânără din Craiova, spune că pozele sunt luate de pe Facebookul personal şi că se află într-o stare bună de sănătate..

„În știrea cu victima de la metrou, nu este vorba de mine. Pozele sunt luate după facebook.ul meu, dar este o greșală. Eu sunt bine”, scrie Alina Ciucu.

Apar detalii șocante în cazul crimei de la metrou, care a îngrozit România. O tânără de 25 de ani, însărcinată în câteva luni, a fost împinsă marți seară pe linia de metrou, stația Dristor 1, de o femeie în vârstă de 36 de ani care, se pare, nu este la prima tentativă.

Strigătele de ajutor ale tinerei de 25 de ani nu au emoționat-o pe criminală, aceasta forțând-o pe victimă să rămână pe șine, informează Antena 3.

Mai mult, potrivit sursei citate, înainte de a o împinge pe șinele de metrou, femeia a lovit-o de mai multe ori pe victimă.

Principalul suspect în cazul crimei de la metrou, o femeie de 36 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii încearcă să afle care este motivul crimei.

“În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, transmite Poliţia Română.

“La această oră, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Giorgian şi Dristor 1.

Anterior, în cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, a transmis anterior transmite Poliţia Română.

Marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, o femeie a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *