S-a aflat în urmă cu puțin timp! Ultimele cuvinte ale tinerei ucisă la metrou! “A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice, a urlat…”

loading...

Alina Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului la staţia Dristor 1, a murit sub privirile contrariate şi indiferente ale călătorilor.

După ce a fost împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban, femeia care ar avea grave probleme psihice, tânăra de 25 de ani a încercat să se salveze.

S-a prins cu mâinile de marginea peronului, a început să urle după ajutor, dar nimeni nu a încercat să o ajute. În acest timp, agresoarea a lovit-o cu sălbăticie cu piciorul, lăsând-o în faţa metroului care venea cu viteză.

loading...

“A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice. A ţipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede.

Daca încerca să se sinucidă, nu striga după ajutor“, a povestit o călătoare pentru Ştirile Kanal D.

Imediat după ce a omorât-o pe Alina Ciucu, criminala de la metrou a coborât dintr-un autobuz de noapte, apoi a fost reținută de cinci polițiști.

Conform autorităților, aceasta părea speriată și dezorientată.

Polițiștii au fost nevoiți să o imobilizeze pe femeie după ce aceasta a refuzat să urce în mașină.

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul crimei care a şocat Capitala. La audieri a fost adusă şi mama suspectei care a încercat să le explice oamenilor legii cauza gesturilor fiicei sale.

Anchetatorii au încercat să afle motivul pentru care femeia de 36 de ani ar fi împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, dar suspecta ar refuza să vorbească.

Chemată la rândul ei la audieri, mama femeii le-ar fi povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată s*xual şi, în urma incidentului, ar fi rămas cu sechele, scrie ziarul Click.

Surse au declarat pentru Click că mama criminalei le-a spus anchetatorilor că fiica ei ar fi fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-ar mai fi povestit despre fiica ei că ura femeile şi că probabil acesta ar fi şi motivul crimei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia, care se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

De altfel, chiar şi mesajele postate de femeie pe reţele de socializare au ridicat semne de întrebare asupra sănătăţii sale psihice.

Marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, o femeie a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Strigătele de ajutor ale tinerei de 25 de ani nu au emoționat-o pe criminală, aceasta forțând-o pe victimă să rămână pe șine, informează Antena 3.

Mai mult, potrivit sursei citate, înainte de a o împinge pe șinele de metrou, femeia a lovit-o de mai multe ori pe victimă. Femeia suspectată de comiterea crimei a fost prinsă de poliţişti.

Miercuri dimineaţă, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *