Vom primi bonuri de masa mai mari! Valoarea lor a crescut din nou si s-a ajuns la o suma semnificativa

loading...

Veste buna pentru toti angajatii din Romania! Vor primi bonuri de masa mai mari! Valoarea maxima a unui tichet de masa a fost majorata ieri.

Bonurile s-au majorat pana la 15 lei. Cea initiala era de 9,57 lei.

Cresterea s-a facut in baza Legii nr. 218/2016. Angajatorul va decide daca va da tichete de masa de 15 lei, intrucat nu este obligat sa adopte noua lege.

loading...

“Firmele cu marje mari de profit vor putea acorda, si cu siguranta ca vor da astfel de mariri salariale, ca masura de fidelizare a angajatilor.

Dar cele cu profituri mici vor da tichete ca si pana acum, pentru ca nu tuturor le merg afacerile ca în statisticile oficiale.

In alta ordine de idei, acest sistem cu acordarea de tichete de masa arata de fapt cat de mici sunt salariile romanilor.

Salariul ar trebui sa fie îndestulator pentru toate cheltuielile angajatului si sa nu mai fie nevoie de suplimentarea lui cu tichete de masa”, a declarat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, potrivit Mediafax.

UPDATE: Valoarea bonurilor de masă a crescut din nou, angajatorul poate acum opta pentru valoarea de 15,09 lei, iar anul viitor un bon de masa va ajunge să valoreze 20 de lei.

Te-ar putea interesa si:

Nu vor mai şti ce să facă cu banii! ZODIILE care se îmbogăţesc în luna decembrie

Nu există persoană care să nu-și dorească să aibă cât mai mulți bani pentru a-și face toate poftele și pentru a-și realiza toate dorințele. Totuși, unii oameni sunt mai puțin norocoși decât alții și de aceea nu pot realiza la fel de multe pe plan financiar.

Viața este plină de urcușuri și coborâșuri și nu putem fi mereu în top. Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile pentru care va ploua cu bani în iarna aceasta și care nu vor duce lipsă de absolut nimic.

Locul IV: GEMENI

Acești nativi au investit la un moment dat într-un proiect pe care l-au considerat a fi inutil, însă acum se va adeveri că nu este deloc așa. Vor avea parte de o serie de surprize plăcute din acest punct de vedere.

Este posibil ca o persoană dragă acestor nativi să le propună o călătorie într-o țară caldă, iar dacă gemenii vor refuza, vor regreta acest lucru mai târziu.

Locul III: TAUR

Se poate ca în această iarnă taurii să avanseze într-o altă funcție la locul de muncă și de aceea li se vor mări și veniturile. Acești nativi vor simți că munca lor este în sfârșit răsplătită și că nu și-au pierdut nopțile muncind degeaba.

În această iarnă, taurii vor realiza că pot câștiga o mulțime de bani pe cont propriu, fără să aibă nevoie de asociați sau parteneri și de aceea vor avea o atitudine pozitivă asupra vieții. Vor continua să muncească și munca le va fi răsplătită pe măsură și chiar în plus.

Locul II: LEU

Poate că acești nativi au avut anumite probleme financiare tot anul, însă iarna aceasta este momentul în care toate problemele lor financiare vor fi date uitării. Dacă în primele luni ale iernii nu vor avea câștiguri considerabile, atunci în februarie banii vor atrași parcă de un magnet de portofelul acestor nativi.

Este posibil să aibă o slujbă mai bine plătită sau să avanseze într-un alt post mai bine plătit. Leii nu vor duce lipsă de nimic în această iarnă și dacă sunt cumpătați și pun bani deoparte, vor sta liniștiți o perioadă lungă de timp.

Locul I: FECIOARĂ:

Fecioarele au în general noroc de bani pentru că muncesc din greu pentru aceștia. Vor avea în continuare bani, însă ar trebui să învețe să-i păstreze mai mult timp. Cea mai mare problemă a lor este că atunci când au bani în buzunar, sunt tentați să-i cheltuie și chiar o fac.

Deși au constant sume mari de bani și câștigă foarte bine, ar trebui să facă economii pentru zile negre sau să meargă în vacanțe. Astfel, se vor răsplăti pentru toată munca depusă.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *