Ultima oră: Este oficial! S-a stabilit cauza mortii Israelei! Ce răsturnare!

loading...

Rodica Bucur, avocata Israelei a intervenit în direct în cadrul emisiunii „Star Magazin” şi a făcut câteva declaraţii prin care a clarificat care a fost cauza morţii femeii de afaceri.

Avocata Israelei a mărturisit că aceasta a murit din cauze naturale. A menţionat faptul că Israela nu a fost singură în ultima perioadă, ci înconjurată de oameni care ţineau la ea şi în opinia sa, fosta balerină nu suferea de depresie.

Liviu nu se bucură şi nu s-a bucurat de respectul meu, vreau să precizez asta. Am fost plecată din ţară, am vorbit înainte de 1 martie, nu era într-o stare prea bună.

loading...

Dar vreau să mai menţionez faptul că era înconjurată de oameni care o iubesc, nu a fost niciodată singură.

Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atât de dinamic, nu putea fi atinsă de depresie.

Ea încerca să îi ajute pe oameni şi îşi lua şi din bugetul ei. Am făcut diligenţe şi am luat legătura cu persoane din Franţa unde anul trecut a stat Liviu o perioadă, să vedem ce putem face dacă nu, mai sunt şi alte posibilităţi de a îl anunţa.

Nu există altceva, este vorba despre moarte naturală… exact ( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efracţie sau altceva.

Ea îşi ţinea boala în mâini, nu ştiu dacă a mai fost vorba de o gripă sau dacă a mai intervenit şi altceva” a declarat Rodica Bucur.

Israela s-a măritat în urmă cu 10 ani

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor.

În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

În ultima sa intervenție la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a împins-o la izolare.

„Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă.

Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” declarase Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *