Ultima oră: Politia a anunţat cauza decesului. Primul anunţ oficial. Cum a fost găsită Israela în casă. Se confirmă cea mai neagră ipoteză

loading...

Celebra Israela Vodovoz a murit. Aceasta fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Israela a murit şi a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Israela a murit. „La ora 18.30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile.”, povesteşte Rodica Bucur, conform observator.tv.

loading...

Angajaţii ISU au spart uşa apartamentului, au găsit-o moartă, în baie. Era dezbrăcată şi întinsă pe podea.

„S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie.”

Israela a murit. Chiar şi aşa, criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

Israela Vodovoz a fost gasită moartă, pe 9 martie, în locuința ei. Descoperirea a fost făcută de avocata ei, alarmată de fapștul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână.

Oana Turcu avea o relație aparte cu Israela, care îi solicita, constant, trucuri de frumusețe. Vedeta nu crede că prietena ei s-a sinucis și a precizat că aceasta nu suporta deloc faptul că a acumulat kilograme.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *