platforme metalice

Cum îți dai seama că e timpul să-ți duci depozitul la un alt nivel (la propriu) cu platforme metalice

loading...

Dacă depozitul tău are nevoie de spațiu, sigur te-ai gândit la varianta utilizării unei platforme metalice. Numeroase afaceri au câștigat spațiu suplimentar în depozit după ce au apelat la instalarea unor platforme metalice care să îi ajute să optimizeze la maximum suprafața de lucru.

Cele mai mari probleme cu care se întâlnesc majoritatea celor care închiriază un depozit este lipsa spațiului, dar și restricțiile de a aduce modificări care să fie conforme cu ceea ce ei au nevoie.  De exemplu, ați maximizat spațiul de depozitare pe podea în depozitul actual, și pe măsură ce afacerea și cerințele încep să crească, începeți să vă îngrijorați cu viitorul afacerii: ar trebui să stagnați sau să progresați? Dacă vă uitați la opțiunile de relocare la o unitate mai mare, observați că deplasarea implică costuri enorme. În loc de durerea de cap de a vă împărți afacerea și de a vă deplasa între două puncte, v-ați gândit că ați putea să valorificați volumul neutilizat în locația curentă? Răspunsul la această întrebare este o singură soluție: platforme metalice. Cu platformele metalice puteți câștiga foarte mult spațiu în locurile din depozit unde nici nu puteați ajunge.

platforme metalice
platforme metalice

Ce este o platformă metalica?

O platformă metalică este o construcție, care se poate monta și demonta cu ușurință, fără a fi nevoie să faceți modificări în structura depozitului și, astfel, mărește spațiul în depozitul pe care îl aveți. Așa cum spuneam, platforma metalică nu devine parte integrantă din structura clădirii, ci poate privit mai degrabă ca un accesoriu care să extindă spațiu neutilizat.

loading...

Platformele metalice se pot folosi individual, pentru doar un nivel de depozitare, sau puteți beneficia de o construcție mai complexă, cu mai multe nivele. În funcție de cerințele și nevoile fiecărui client, flexibilitatea utilizării unui astfel de mecanism vă ajută enorm să profitați la maximum de depozitul pe care îl aveți.

Aceste sisteme sunt proiectate pentru a fi complet detasabile pe viitor, dovedind o flexibilitate de extindere, schimbare sau chiar transfer la alt depozit.

Din ce este construită o platformă metalică?

O platforma modulara standard este formată din suporturi de oțel și elemente transversale care susțin o punte care ar putea varia în funcție de nevoile fiecăruia. Diferitele tipuri de terase se bazează pe diferite nevoi și cerințe, cum ar fi codurile de siguranță la incendiu și cerințele de încărcare (adică dacă aveați echipament de depozitare sau manipulare a materialelor sub platformă). Este necesar ca, în cazul codurilor de siguranță la incendiu, să fie instalat un sistem de aspersoare sub platformă sau să aibă o punte tip grătar care să permită scurgerea apei de la sprinklerele de deasupra platformei.

În afară de terase, platformele vor avea nevoie de scări și de balustradă de protecție, care sunt, de obicei, pictate cu galben pentru a se asigura că orice personal poate ajunge în siguranță și în afara platformei. Există, de asemenea, câteva alte accesorii/module, cum ar fi porțile pentru încărcarea paleților sau încărcarea persoanelor, platformele de ridicare pentru a obține personal sau echipamente la nivelul de vârf fără a utiliza scări (deși scările sunt o necesitate) și eventual diferite tipuri de șine sau spirale / benzi transportoare.

Pentru ce pot fi utilizare platformele metalice?

Poti utiliza platforme metalice cu mai multe scopuri. Cel mai adesea, aceste structuri înalte sunt folosite pentru a obține un acces ușor la mașini în care operațiunile sau întreținerea au loc în mod regulat. Cu toate acestea, soluțiile Combuyers iau adesea o abordare inovatoare și întinde granițele platformelor pentru a optimiza spațiul de depozitare.

Modulele multiple de preluare, integrate cu sistemele inteligente de transport, au fost utilizate pentru a reduce drastic amprenta în timp ce crește viteza de producție. Transportoarele de sortare pot fi, de asemenea, proiectate pentru a fi utilizate pe platforme pentru a permite produselor să meargă într-o anumită zonă de așteptare. Din zona respectivă, amprenta de sub platformă poate fi utilizată pentru a stoca produse paletizate gata de livrare. Indiferent de specificațiile produsului, platformele pot fi construite pentru a vă satisface nevoile.

Platforme metalice beneficii

Este important de reținut ca platformele metalice mezanin sau modulare pot susține greutăți variate care pot merge chiar până la 1500kg/mp. De asemenea, utilizând o platforma metalică în depozit permiteți un tranzit mai ușor pentru vehicule, automobile sau alte utilaje.

Platforma mezanin este recunoscuta in special pentru depozitele care vor sa utilizeze spatiul de depozitare pe inaltimea depozitului.

Totodată, un mare avantaj este faptul că se poate construi pe toate tipurile de podea sau pardoseală.

Concluzii

Daca vă gândiți să utilizați platforme metalice, trebuie să știți că este o metodă economică de a genera spațiu suplimentar, fără a aduce modificări în structură clădirii sau depozitului.

Capacitățile de încărcare variază între 250kg/mp și poate ajunge până la 2000-2500kg/mp. Fiind o construcție demontabilă pentru asamblare și dezasamblare ușoare, poate fi oricând extinsă sau restrânsă pentru a se adapta la nevoile tale.

loading...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *